Onze diensten

Garage

Met de meest eigentijdse apparatuur om uw auto in perfecte conditie te houden voor vrijwel alle merken.

Schadeherstel

Gespecialiseerd personeel waardoor wij uw schade snel en vakkundig hebben hersteld.

Onze Occasions

Neem contact met ons op via 0344-624904.

Revisie

Wij reviseren nagenoeg alle verbrandingsmotoren. Van auto's tot vrachtwagens, boten en heftrucks.

APK

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is in Europa wettelijk verplicht. Volgens deze wet moeten personenauto's, lichte bedrijfswagens en aanhangwagens met een toegestaan maximum massa van 3.500 kg, jaarlijks of om de twee jaar gekeurd worden.

 

Het is belangrijk te weten dat een APK een momentopname is. Bij een APK wordt er gekeken naar de algemene staat van het voertuig en of deze aan de wettelijk gestelde veiligheidsnormen en milieueisen voldoet. APK is dus geen onderhoud. Het is daarom van belang om regelmatig controle en onderhoud uit te laten voeren.

 

Komen wij tijdens de APK onverwachte gebreken tegen, dan bellen wij altijd eerst met u voordat we verder gaan. Wij geven u advies voor vervanging van onderdelen of onderhoud aan uw auto.
Onze vakkundige keurmeesters zullen erop toezien dat uw auto volgens de eisen van de R.D.W. wordt goedgekeurd. Bij BMR is alle benodigde apparatuur aanwezig om deze keuringen goed uit te voeren.

 

Wilt u dat wij bij de APK direct een grote- of kleine onderhoudsbeurt uitvoeren? Geen probleem! U kunt dit tijdens het maken van de afspraak bij ons aangeven.
Bent u benieuwd naar de vervaldatum van de APK van uw auto? Dit kunt u checken op: voertuiggegevens online raadplegen.


bmr tiel voertuigraadplegen

 

U kunt hier een afspraak maken! Voor het monteren van een accu of het repareren/vervangen van bijvoorbeeld een uitlaat kunt u gewoon langs komen.
Ook kunt u zonder afspraak  bij ons binnen komen als uw auto een storing vertoont. Wij kunnen in dit geval direct de computer van uw auto uitlezen en een diagnose stellen! Dan kunt u weer met een gerust hart de weg op.

Afspraak maken APK

Volg BMR Tiel ook op Facebook