Onze diensten

Garage

Met de meest eigentijdse apparatuur om uw auto in perfecte conditie te houden voor vrijwel alle merken.

Schadeherstel

Gespecialiseerd personeel waardoor wij uw schade snel en vakkundig hebben hersteld.

Onze Occasions

Neem contact met ons op via 0344-624904.

Revisie

Wij reviseren nagenoeg alle verbrandingsmotoren. Van auto's tot vrachtwagens, boten en heftrucks.

Banden - Velgen

Banden

De profieldiepte van de banden is van groot belang voor de veiligheid en geeft de staat van de band aan. Een versleten band verhoogt de kans op een lekke band en vermindert de grip. Daarnaast geldt er een wettelijk limiet op de profieldiepte. Komt u hieronder dan riskeert u een boete.

Het zal voor u niet nieuw zijn dat de diverse seizoenen invloed hebben op autobanden. Er zijn daarom diverse autobanden waaruit u kunt kiezen;  zomerband, winterband of een all season band.


Een zomerband heeft een kortere remweg en een betere grip bij hogere temperaturen. Aangezien zomerbanden tegen deze temperaturen beschermt zijn, zullen zij niet zo snel slijten. Een zomerband heeft ook een lager brandstofverbruik.


Winterbanden houden grip op de weg bij slechte weersomstandigheden. Door hun speciale samenstelling zorgen zij bij koud, nat en glad weer voor een optimale veiligheid.


De naam zegt het al all season banden hebben zowel bij hoge als lage temperaturen voldoende grip. Bandenwisseling is daarom niet nodig. Echter zijn deze banden duurder in de aanschaf.

Wanneer u uw banden laten wisselen, controleren wij deze grondig op profieldiepte, beschadigingen en het slijtagepatroon van het loopvlak. Uiteraard kunnen wij ook de opslag van uw zomer/winterbanden regelen.

Velgen

Velgen hebben grote invloed op de uitstraling van uw auto. Wij kunnen op aanvraag zowel lichtmetalen, als stalen velgen aan u leveren en geven u graag advies welke velgen het beste bij u en uw auto passen.

Voor het bestellen van banden en/of velgen, klikt u hier.

Volg BMR Tiel ook op Facebook