Onze diensten

Garage

Met de meest eigentijdse apparatuur om uw auto in perfecte conditie te houden voor vrijwel alle merken.

Schadeherstel

Gespecialiseerd personeel waardoor wij uw schade snel en vakkundig hebben hersteld.

Onze Occasions

Neem contact met ons op via 0344-624904.

Revisie

Wij reviseren nagenoeg alle verbrandingsmotoren. Van auto's tot vrachtwagens, boten en heftrucks.

Onderhoud werkt kostenbesparend

Het onderhoud aan een auto is kostbaar en je krijgt er vaak nauwelijks iets zichtbaars voor terug. Toch is regelmatig onderhoud ontzettend belangrijk voor de levensduur van uw auto en het zorgt ervoor dat u veilig kunt rijden.

Het is wellicht niet altijd duidelijk waar de auto qua onderhoud aan toe is en wat dit inhoudt. Er bestaan twee soorten onderhoudsbeurten, in vaktermen wordt dit de grote of kleine beurt genoemd. Wij adviseren om de kleine en grote onderhoudsbeurten afwisselend uit te laten voeren.

Kleine onderhoudsbeurt:
Een kleine beurt is standaard periodiek onderhoud wat meestal uitgevoerd wordt na 15.000 km of na één jaar. Dit is afhankelijk van wat het eerste bereikt wordt. Tijdens klein onderhoud wordt uw auto gecontroleerd op cruciale punten, zoals de remmen, uitlaat, carrosserie en verlichting. Daarnaast wordt de motorolie en het oliefilter vervangen. Afhankelijk van uw auto en kilometerstand kan er aanvullend onderhoud plaatsvinden.

Grote onderhoudsbeurt:
Een grote beurt wordt, afwisselend met de kleine beurt, ook na iedere 15.000 km of een jaar gedaan, maar is een stuk uitgebreider. De grote beurt, met onder andere het vervangen van alle filters, zorgt ervoor dat alle onderdelen van de auto beter blijven werken. Verder wordt de auto volledig gecontroleerd, zodat u zeker weet dat u veilig en zorgeloos kunt blijven rijden.
Doordat bij een grote onderhoudsinspectie veelal ook de onderdelen worden gecontroleerd die bij een APK keuring dienen te worden geïnspecteerd wordt dit vaak gelijktijdig uitgevoerd.

Bij de BMR wordt uw auto met de grootste zorg onderhouden en hebben dan ook de benodigde kennis om uw auto in prima conditie te houden! Uiteraard voeren wij ook de benodigde reparaties uit.

Het grote voordeel van de BMR is dat we alles onder één dak hebben. Hierdoor heeft u minder kosten bij grotere reparaties en is er een beter overzicht in het gehele reparatie-/vervangingsproces.

U kunt hier een afspraak maken. Voor het monteren van een accu of het repareren/vervangen van bijvoorbeeld een uitlaat kunt u gewoon langs komen.

Ook kunt u zonder afspraak bij ons binnen komen als uw auto een storing vertoont. Wij kunnen in dit geval direct de computer van uw auto uitlezen en een diagnose stellen! Dan kunt u weer met een gerust hart de weg op.

Volg BMR Tiel ook op Facebook