logo_images_0_15676695611038970815
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Revisie

Sub Page Listing Image

Wat is revisie?

Motorenrevisie is een belangrijk onderdeel van onze organisatie. Het is van groot belang om te weten of de motor, het hart van uw voertuig, in perfecte staat is. Indien dat niet het geval is, bent u bij BMR aan het juiste adres.

Sub Page Listing Image

Revisie moderne voertuigen

Wij leveren veel werk voor dealer bedrijven en onafhankelijke garages. Hierbij gaat het vooral om moderne auto’s van 15 jaar oud tot heden. Ook particulieren en/of hobbyisten komen bij ons voor allerlei soorten revisie werkzaamheden.

Sub Page Listing Image

Revisie oldtimers

Zoals onze showroom al doet vermoeden zijn wij liefhebbers van klassieke auto's en oldtimers. Wij reviseren dus ook veel motoren voor dit segment. Restauratiebedrijven brengen regelmatig oude Jaguar-, Chevrolet-, Mercedes-of MG motoren of cilinderkoppen voor een complete of gedeeltelijke revisie.

Sub Page Listing Image

Revisie industrie

Motoren van tractoren, heftrucks en andere industriële en agrarische werktuigen zijn bij ons niet vreemd. Veel landbouw-mechanisatie bedrijven, heftruck dealers, veeg/reinigingsmachine importeurs en andere bedrijven die onderhoud plegen en/of handelen in soortgelijke machines brengen motoren bij ons voor revisiewerkzaamheden.

Sub Page Listing Image

Revisie boten

Bootmotoren passeren bij ons vaak de revue en aangezien de milieuwet in deze sector steeds strenger wordt, zullen de teveel rokende en puffende sloepjes en andere pleziervaartuigen ook beter onderhouden moeten worden.

Sub Page Listing Image

Revisie onderdelen

Wij leveren motoronderdelen voor nagenoeg alle merken verbrandingsmotoren. Hierbij kunt u denken aan: pakkingen, zuigers, kleppen, lagers, distributie-, pakkingsets en dergelijke.

Neem contact met ons op

Het is eveneens mogelijk om buiten de reguliere openingstijden een afspraak te maken voor onze occasions.

Stel hier uw vraag

whatsappbtn
Morgen Internet - Light website