Onze diensten

Garage

Met de meest eigentijdse apparatuur om uw auto in perfecte conditie te houden voor vrijwel alle merken.

Schadeherstel

Gespecialiseerd personeel waardoor wij uw schade snel en vakkundig hebben hersteld.

Onze Occasions

Neem contact met ons op via 0344-624904.

Revisie

Wij reviseren nagenoeg alle verbrandingsmotoren. Van auto's tot vrachtwagens, boten en heftrucks.

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Buiten een perfecte motorische staat, is de originele vormgeving van een auto eveneens belangrijk. Helaas krijgt iedere automobilist weleens te maken met enige vorm van schade.

Of het nu gaat om het verhelpen van een kleine kras of het vakkundig herstellen van een grote deuk… Onze afdeling Schadeherstel gaat vakkundig te werk en beschikt over een grote voorbewerkingsruimte en een moderne, zeer ruime spuitcabine, waardoor wij topkwaliteit kunnen leveren!

 

Inzicht in het reparatie proces:

 

1. Intakegesprek;

Als u schade rijdt komt u bij ons langs, zodat wij de schade kunnen bekijken en plannen wij samen met u een datum voor de reparatie. Tevens wordt er besproken of er vervangend vervoer wenselijk is. U kunt vervolgens de schade melden bij uw verzekering.

 

2. Calculatie;
In de meeste gevallen zal een schade-expert de schade komen opnemen. Wij maken voor u een calculatie, zodat u inzicht krijgt in de kosten die deze reparatie met zich mee brengt. Wij zullen, indien dit aan de orde is, de calculatie voorleggen aan de expert van uw verzekeringsmaatschappij.

 

3. Demontage;
Schade blijft meestal beperkt tot bepaalde onderdelen van de auto, bijvoorbeeld een deur of een bumper. Wij zorgen uiteraard eerst voor een vakkundige demontage van dit betreffende onderdeel.

 

4. Plaatwerk;
Afhankelijk van de schade ontstaan er vervormingen, deuken en krassen. Deze moeten eerst worden gecorrigeerd. Dit is dan ook een belangrijke schakel in het schadeherstelproces. Wij beschikken over de juiste gereedschappen om dit succesvol uit te kunnen voeren.


5. Voorbewerken;
Tijdens deze fase wordt voorbereidend werk verricht voor het spuitwerk. Hierbij kan gedacht worden aan uitvlakken van oneffenheden, inlassen van nieuwe delen en het plaatwerk wordt voorbewerkt voor een optimale hechting van de lak.

 

6. Spuitwerk;
De auto en/of onderdelen zijn nu klaar voor het spuiten. Wij hebben een moderne spuitcabine met een computergestuurde kleurmeter waardoor wij de exacte lakkleur kunnen samenstellen.

 

7. Montage;
Nadat het betreffende deel uitgehard is, worden de onderdelen weer netjes en veilig teruggeplaatst. Oude onderdelen die niet meer bruikbaar zijn, worden vervangen door nieuwe onderdelen.

 

8. Controle;
Uiteraard zal er een eindcontrole worden uitgevoerd, zodat wij er zeker van zijn dat alles keurig afgeleverd wordt. U kunt vervolgens uw auto weer ophalen.

 

 

Afspraak maken schadeherstel?

Volg BMR Tiel ook op Facebook