logo_images_0_15676695611038970815
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Article Image 0

APK - Keuring

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is in Europa wettelijk verplicht. Volgens deze wet moeten personenauto's, lichte bedrijfswagens en aanhangwagens met een toegestaan maximum massa van 3.500 kg, met een door de RDW vastgestelde termijn APK gekeurd worden.

Het is belangrijk te weten dat een APK een momentopname is. Er wordt hierbij gekeken naar de algemene staat van het voertuig en of deze aan de wettelijk gestelde veiligheidsnormen en milieueisen voldoet. APK is dus geen onderhoud. Het is daarom van belang om regelmatig controle en onderhoud aan uw motorvoertuig uit te laten voeren.

Voor slechts € 45,75 all-in wordt uw auto op alle belangrijke punten vakkundig gecheckt. Deze prijs is inclusief een eventuele viergastest, afmeldkosten en btw.

Onze vakkundige keurmeester zal er op toezien dat uw auto volgens de eisen van de RDW wordt goedgekeurd. Bij Garage BMR is alle benodigde apparatuur aanwezig om deze keuringen goed uit te voeren. Na afloop van de keuring ontvangt u een keuringsrapport waarin staat of uw auto goed- of afgekeurd is.

Komen wij tijdens de APK onverwachte gebreken tegen, dan volgt er altijd eerst telefonisch overleg voordat we verder gaan. Wij geven u advies voor vervanging van onderdelen of onderhoud aan uw auto.

Aanvullend een grote- of kleine beurt?

Wilt u dat wij bij de APK direct een grote- of kleine onderhoudsbeurt uitvoeren? Geen probleem! U kunt dit tijdens het maken van de afspraak bij ons aangeven. Bij een grote beurt is de APK gratis. Mits de tijd het toelaat kunt u tijdens de keuring, onder het genot van een kopje koffie of thee aan onze leestafel, wachten tot uw auto klaar is.
Overigens kunt u gratis gebruik maken van de WiFi.

U kunt via het formulier een afspraak maken!

Afspraak maken?

Bekijk ook deze werkplaats services

whatsappbtn
Morgen Internet - Light website